top of page
Ara
  • annaweb

Beko klima servisi

Pek çok soruna karşı yardımcı olmak üzere hizmet veren teknik servisimiz sayesinde sorunlar kolayca çözülebilmektedir. Klimanın gerektiği kadar soğutmaması, tamamen çalışmaz durumda olması, odaya kötü bir koku saçıyor olması, gürültülü çalışıyor olması, uzaktan kumandanın işlevsizliği gibi pek çok sorun oluşabilmektedir. Bu bakımdan teknik sorunların halledilmesi için öncelikle teknik servisin aranması gerekmektedir.


Servis hattını arayarak öncelikle sorunun detayları hakkında bilgi vermeniz tavsiye edilir. Çünkü bazı sorunlar oldukça kolay çözülebilmektedir ve sizin açınızdan teknik servisi bekleyip zaman kaybetmenize neden olmaktadır. Bu bakımdan sorunun kolayca çözülmesi teknik servisin telefon yardımı sayesinde mümkün olabilmektedir. Ayrıca sorunun daha büyük olması halinde profesyonel kadro ile çalışan klima servisimiz evinize kadar gelip hizmet sunmaktadır. Bu yönüyle en kısa sürede hizmeti vermek adına süreç başlatılır. Ayrıca hizmeti edinmek üzere 24 saat telefon ile bağlantı kurmak da mümkün.


Teknik ekip tamir için en kısa süreyi hedeflemektedir. Bu nedenle öncelikle sorunun yerinde çözümü denenmektedir. Eğer bu mümkün değilse mağdur olmamanız açısından belirtilen yasal süreç içerisinde sorun halledilmektedir. Atölyede yapılacak olan testler sonucunda klimanız hiç arızalanmamış gibi işlerlik kazanacaktır. Bunun yanı sıra garanti kapsamında olmayan veya garantisi bitmiş ürünler için ödeme yönteminde kolaylıklar sağlanmaktadır. Kapıda ödeme ve pos cihazı ile ödeme gibi hizmetler kapınıza ulaşmaktadır. Beko Klima servisi olarak en iyi hizmeti vermek adına sürekli olarak çalışmaktayız.

1 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Arçelik Klima Servisi

Klima bakımı ve montajı ile ilgili müşterilerine kusursuz hizmetler sunmakta olan Arçelik klima servisi, sunmuş olduğu garantili çözümler ile birlikte hayatınızı kolaylaştırmaya devam etmektedir. Müşt

Klima Servisi

Klimanızın görevini tam olarak yerine getirmesi için teknik kataloglarda açıklanan kurallar doğrultusunda montaj işleminin gerçekleştirilmesi önemlidir. Kullanıcı teknik açıdan yeterli bilgiye sahip d

Yazı: Blog2_Post
bottom of page